Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen

Het juridische team van Elon Musk reageert nu voor het eerst op de aangespannen rechtszaak van Twitter en wil de zaak uitstellen.

De Raad van Bestuur van Twitter wil graag dat de rechtszaak medio september plaatsvindt en dat er dan eind oktober een uitspraak is. Maar daar is het team van Elon Musk het niet mee eens.

Die wil graag dat de rechtszaak op z’n vroegst 13 februari 2023 begint, schrijft Bloomberg. Twitter weigerde commentaar te geven op de huidige gang van zaken, dus het is niet duidelijk hoe het bedrijf hier in staat.

Twitter sleept Elon Musk voor de rechter

Vorige week sleepte Twitter Elon Musk voor de rechter, omdat de beruchte techondernemer onder het overnamebod van 41 miljard euro wil uitkomen, dat hij eerder dit jaar deed.

Hoewel Elon Musk eerder heel graag Twitter wilde overnemen en daar verschillende plannen voor had, besloot de topman van Tesla en SpaceX toch van de huidige afspraken af te zien.

Hij wilde namelijk weten hoe het zit met het aantal spammaccounts op het platform, maar krijgt daar naar eigen zeggen geen eenduidig antwoord op. Terwijl Twitter vindt dat het de techondernemer genoeg openheid van zaken geeft.

Volgende week vindt er een zitting plaats. Dan horen we wanneer de rechtszaak plaatsvindt.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>