Review: Trust GTX 980 Redex

Het Nederlandse Trust lanceert een gamemuis met een schappelijke adviesprijs. De GTX 980 Redex bevalt prima, zeker voor die veertig euro.

De behuizing voelt wat goedkoop aan, maar is stevig genoeg en met 83 gram niet zwaar. Met zes programmeerbare knoppen kun je de acties van de muis zelf instellen, wat handig is voor gamers. Instellen doe je via Trusts software, ook voor de optionele kleurenverlichting van de muis.

Een minpunt is dat de twee knoppen op de linkerzijkant bijzonder gevoelig zijn. Wij drukten ze regelmatig per ongeluk in bij het pakken van de muis, waardoor Windows bijvoorbeeld een webpagina terugging. Ook is de dpi van de muis met tweehonderd tot tienduizend niet zo hoog – sommige concurrenten gaan tot twintigduizend en zijn prettiger voor snelle games.

De GTX 980 Redex werkt via een usb-a-adapter en niet via bluetooth. Met de accu kun je 45 uur vooruit, daarna laad je hem op via usb-c.

Conclusie

Prima (game)muis is goedkoop, maar heeft wel erg gevoelige knoppen.

Adviesprijs: € 40,-

Voor meer informatie: www.kwikr.nl/gtx980

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>