Review: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung positioneert de Galaxy Tab S8 Ultra als de ultieme tablet én als een alternatief voor laptops. Dat is in alles terug te zien.

Zo heeft het apparaat een groot oledscherm van 14,6 inch met een soepele 120Hz-verversingssnelheid en een haarscherpe resolutie van 1848 × 2960 pixels. De behuizing is luxe en weegt slechts 726 gram. Dankzij een krachtige Qualcomm Snapdragon-processor en minimaal 8 GB werkgeheugen is de Tab S8 Ultra lekker snel. De accu gaat bovendien lang mee en laadt vlug op.

Tot zover de lovende woorden. Er valt namelijk ook wat af te dingen op de Android 12-tablet. Zo schalen niet alle apps en games goed mee op het afwijkende schermformaat. Het opslaggeheugen van 128 GB vinden we ook aan de krappe kant. Zeker gezien de startprijs van de tablet: 1149 euro. Wie productief wil typen, dient daar nog een 349 euro kostende toetsenbordhoes bij te kopen. Zo wordt het apparaat duurder dan een laptop.

Conclusie

De beste Android-tablet is een dure laptopvervanger.

Adviesprijs: vanaf € 1149,-

Voor meer informatie: https://kwikr.nl/tabs8

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>