Review: Chargeasap Flash Pro

Zoek je een powerbank met veel mogelijkheden? Computer Idee kon de Chargeasap Flash Pro – die in deze maand uitkomt – al een aantal weken testen en is onder de indruk.

De Flash Pro heeft een accucapaciteit van 25.000 mAh, genoeg om een iPhone 12 zeven keer op te laden. De powerbank heeft een draadloze oplader (15 watt) ingebouwd om je smartphone of oordopjes op te laden, een usb-a-poort met een vermogen van 50 watt en drie usb-c-poorten van 20, 60 en 100 watt. Dankzij die 100watt-poort kun je vrijwel elke moderne laptop die opladen via usb-c ondersteunt, even snel opladen als via het stopcontact.

Indrukwekkend is dat de powerbank vier apparaten tegelijk kan opladen. Op het 1,3inch-oledschermpje zie je met hoeveel vermogen dat gebeurt. Met een 100watt-oplader (niet meegeleverd) laadt de powerbank zelf in 75 minuten helemaal op. Let wel op het flinke gewicht (584 gram) en de prijs van zo’n 190 euro.

Conclusie

Grote en dure powerbank biedt ongelooflijk veel mogelijkheden.

Adviesprijs: € 190,-

Voor meer informatie: www.chargeasap.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>