Review: Innr Smart Round Ceiling Lamp

De Smart Round Ceiling Lamp (RCL 240 T) van het Nederlandse Innr is een slimme plafondlamp voor binnen.

Verbind de elektradraden (220-240 volt) aan de lamp, monteer de kap erop en je bent binnen tien minuten klaar. Om de lamp te kunnen gebruiken, heb je wel een Zigbee-bridge nodig. Die zit niet in de doos. Innr verkoopt een bridge (veertig euro), maar je kunt ook een bridge van bijvoorbeeld Philips Hue gebruiken. De gratis Innr-app is gebruiksvriendelijk en ziet er modern uit. De lamp koppelen is zo gepiept en je kunt onder andere de kleuren en helderheid van de lamp instellen. De lamp kan lekker fel, maar kan ook een intieme sfeer creëren. Prettig is dat je hem kunt bedienen via je Google Nest-luidspreker en schema’s kunt instellen om de lamp slimmer te laten werken. Innr biedt ook koppelingen met Homey en Samsung SmartThings aan.

Conclusie

Slimme plafondlamp is een aanrader, mits je een bridge hebt.

Adviesprijs: € 100,-

Voor meer informatie: www.innr.com/nl/product/smart-round-ceiling-lamp-comfort

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>