Review: Bose SleepBuds II

Veel technologie heeft als doel ons leven overdag te verbeteren, maar ook ’s nachts kan apparatuur helpen. Zo verkoopt Bose de SleepBuds II, draadloze bluetooth-oordopjes die je in bed kunt gebruiken om met rustgevende geluiden in slaap te vallen.

Je kiest zelf hoe lang, hoe hard en naar welk geluid je luistert, of dat nu naar een kabbelende zee, knisperend haardvuur of tikkende regendruppels op het raam is. De oordopjes zijn bijzonder compact en licht en ze zijn als buik- en zijslaper comfortabel te dragen. Fijn is dat de oordopjes veel omgevingsgeluiden tegengaan, van een snurkende bedpartner en gepraat op straat tot burengeluiden. Helemaal handig is dat de SleepBuds II ook een wekkerfunctie hebben – een wekker die jouw bedpartner niet hoort. De oordopjes gaan – afhankelijk van het gebruik – één tot drie dagen mee op een acculading als je ze ’s ochtends in het opbergdoosje stopt. Het doosje laad je op via de usb-c-poort. De oordopjes kunnen geen muziek of podcasts afspelen.

Conclusie

Comfortabele oordopjes kunnen je beter helpen slapen.

Adviesprijs: € 270,-

Voor meer informatie: www.bose.nl/nl_nl/products/headphones/noise_masking_sleepbuds

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>