Review: Airthings View Plus

De coronapandemie heeft duidelijk gemaakt dat een goede luchtkwaliteit belangrijk is om een ruimte gezond te houden.

De Airthings View Plus is een gadget die zeven soorten waardes meet, van de CO2-waarde (te hoog maakt je duf) en luchtdruk (te hoog kan hoofdpijn veroorzaken) tot de temperatuur en de luchtvochtigheid (te laag levert droge ogen op). Het apparaatje doet dat heel nauwkeurig, zo blijkt uit vergelijkingen.

De View Plus toont de waardes op een subtiel e-ink-scherm, dat alleen wel slecht is af te lezen in het donker. Prettig is dat je de gadget op zowel zes (!) batterijen als via de usb-c-kabel in het stopcontact kunt gebruiken. Op batterijen moet de View Plus tot twee jaar meegaan. Je kunt het apparaat neerzetten of ophangen. View Plus werkt via wifi met de gratis app en de webversie, die uitgebreide statistieken en (nuttiger) tips geven om je huis gezonder te maken. Want dat is aan jou: de prijzige View Plus meet alleen.

Conclusie

Gadget biedt compleet inzicht in de luchtkwaliteit thuis.

Adviesprijs: € 299,-

Voor meer informatie: www.airthings.com/en/view-plus

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>