Review: OnePlus Buds Pro

We testen regelmatig draadloze oordopjes, met name omdat ze erg populair zijn. OnePlus lanceerde begin september de Buds Pro van 150 euro en die bevallen bovengemiddeld goed.

De bluetooth-oordopjes dragen comfortabel vanwege het lage gewicht en de verschillende oortips voor de beste pasvorm. De geluidskwaliteit is prima, met genoeg bas en heldere stemmen, maar een equalizer ontbreekt helaas. Personen met wie we bellen, zeggen dat we duidelijk genoeg klinken.

Fijn is de lange accuduur van de oordopjes: zo’n vijf uur met actieve geluidsonderdrukking (ANC) ingeschakeld. De ANC dempt omgevingsgeluiden goed, al hadden we er (nog) meer van verwacht. Fijn is dat de oordopjes tegen een regenbui kunnen.

Het opbergdoosje kan draadloos en via een usb-c-kabel opladen en laadt de oordopjes een paar keer op. De oordopjes werken via bluetooth met elke smartphone, tablet en laptop, maar sommige functies kun je alleen gebruiken met een OnePlus-telefoon. Dat zijn echter geen hele belangrijke functies.

Conclusie

Betaalbare draadloze oordopjes bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Adviesprijs: € 149,-

Voor meer informatie: www.oneplus.com/nl/oneplus-buds-pro

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>