Review: Storytel Reader

Met een e-reader lees je duizenden boeken op zakformaat en kun je steeds vaker eveneens van luisterboeken genieten. De Storytel Reader is ook zo’n e-reader, maar werkt – opvallend – alleen als je inlogt met een Storytel-abonnement.

Zonder inlog doet het apparaat letterlijk niets; een keuze van de fabrikant. Dat is maf voor een e-reader die met 129 euro even duur is als modellen van Kobo en Kindle, die wél een open karakter hebben.

Met een startprijs van 13 euro per maand is het Storytel-abonnement even duur als Kobo Plus. Met het abonnement kun je onbeperkt genieten van (luister)boeken, waarbij het opvalt dat niet alle titels zowel als luisterboek als regulier boek beschikbaar zijn. De e-reader is bovendien regelmatig langzaam, heeft een onhandige zoekfunctie en te weinig opslagruimte voor een serie luisterboeken. Het 6inch-scherm is wel fraai, de accu gaat lang mee en het apparaat heeft handige bladerknoppen, maar die pluspunten gelden voor veel e-readers.

Conclusie

Redelijke e-reader is alleen interessant voor grote Storytel-liefhebbers.

Adviesprijs: € 129,-

Voor meer informatie: www.storytel.com/nl/nl/reader

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>