Review: Oppo Enco Free 2

Draadloze bluetooth-oordopjes zijn er in alle prijsklassen. Oppo verkoopt bijvoorbeeld de Enco Free 2, dat zich met 99 euro in een populair prijssegment bevindt.

De Free 2-oordopjes doen ons denken aan de Apple AirPods Pro, zowel vanwege de vorm van het opbergdoosje als de oordopjes zelf. Verwisselbare tipjes laten je de pasvorm kiezen die het beste bij jouw oren past. De oordopjes zijn met de IP54-certificering bestand tegen stof en een regenbui, wat wel zo handig is voor sporters.

De geluidskwaliteit is prima, maar niet bovengemiddeld. Ze klinken ‘gewoon goed’, gelet op de prijs. Prettig is de ingebouwde ANC-functie om omgevingsgeluiden te onderdrukken. Die helpt zeker en laat je rustiger naar muziek luisteren.

De accuduur van de oordopjes is echter matig: na een uur of drie moet je ze alweer opladen in het opbergdoosje. Die laadt de oordopjes ruim vier keer op – wat dan wel weer netjes is. Daarna laad je het opbergdoosje op via de usb-c-aansluiting.

Conclusie

Betaalbare draadloze oordopjes zijn een ‘gewoon goede’ keuze.

Adviesprijs: € 99,-

Voor meer informatie: https://store.oppomobile.nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>