Review: OnePlus Urban Traveler Backpack

Nu we weer vaker de deur uitgaan, wil je misschien een nieuwe rugtas om je waardevolle elektronica veilig in op te bergen. OnePlus denkt dat zijn Urban Traveler Backpack de beste keuze is.

Deze tas valt op met zijn moderne en minimalistische ontwerp en is met 835 gram lekker licht. Dankzij de kussens op de achterkant draagt de tas prettig. Handig is de band zodat je de tas op een trolley kunt bevestigen. Nog prettiger zijn de verschillende ritsvakken, waaronder een klein verstopt vak op de achterkant. Ideaal voor je smartphone, portemonnee en kauwgum.

Het grote ritsvak biedt ruimte aan een laptop van maximaal 35,8 × 24,6 × 1,62 centimeter, oftewel een 15,6inch-model. Ook aanwezig is een groter ritsvak voor uiteenlopende spullen en een kleiner ritsvak voor een setje mondkapjes. Een aandachtspunt is dat de tas alleen spatwaterbestendig is; een hoosbui kan dus schade opleveren. Te koop in het wit en zwart.

Conclusie

Moderne rugtas is geschikt om elektronica veilig op te bergen.

Adviesprijs: € 79,-

Voor meer informatie: www.oneplus.com/nl/product/oneplus-urban-traveler-backpack

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>