Review: Imou Bullet 2S 4MP

De Imou Bullet 2S 4MP is een beveiligingscamera voor binnen en buiten en hoort met 120 euro bij de goedkopere modellen. Het ontwerp van de weersbestendige camera moet je liggen, wij vinden het nogal opvallend en goedkoop ogen.

Je moet de camera ophangen, want bij het neerzetten valt hij om.

De Bullet filmt in een hoge resolutie van maximaal 2560 × 1440 pixels, kan digitaal zoomen en maakt ook in het donker scherpe beelden. Indien gewenst zelfs in kleur. Prettig is dat je via tweewegaudio hoort wat er ter plekke gebeurt en via de Imou-app je stem uit de camera laat horen. De camera heeft ook twee ledlampjes, maar die zijn minder fel dan gehoopt.

Beelden sla je op het micro-sd-kaartje van maximaal 256 GB, via NVR of in Imou’s cloudomgeving. Het Chinese bedrijf belooft aan de privacywet AVG te voldoen. De cloudopslag is relatief duur: beelden dertig dagen terugkijken kost zeventig euro per jaar.

Conclusie

Complete buitencamera met Chinese uitstraling werkt naar behoren.

Adviesprijs: € 120,-

Voor meer informatie: www.imoulife.com/nl/product/detail/Bullet2S4MP

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>