Review: Logitech Combo Touch

De iPad is een fijne tablet, maar minder geschikt voor tekstverwerking. Een hoes met toetsenbord en trackpad brengt hier verandering in. Apple biedt zelf het Smart Keyboard Folio (199 euro) aan voor de iPad (Pro). Logitech verkoopt een alternatief in de vorm van de Combo Touch, geschikt voor de iPad Pro 11 inch (1ste, 2de en 3de generatie).

In vergelijking met de toetsenbordhoes van Apple beschermt de Combo Touch de iPad beter tegen val- en stootschade. Daarnaast is er onder het toetsenbord een ruim trackpad geplaatst, iets wat de Smart Keyboard Folio ontbeert. En je kunt het magnetische toetsenbord eenvoudig loshalen en de iPad dus alleen in de hoes gebruiken. Een stand achterop laat je de tablet in verschillende hoeken neerzetten. De toetsenbordhoes krijgt stroom van de iPad. De toetsen zijn groot genoeg, tikken prettig weg en hebben achtergrondverlichting. Logitech biedt de Combo Touch ook aan voor de 12,9inch-iPad Pro (5de generatie).

Conclusie

Veelzijdige, degelijke hoes verandert je iPad Pro in een laptop.

Adviesprijs: vanaf € 199,-

Voor meer informatie: www.logitech.com/nl-be/products/ipad-keyboards/combo-touch-ipad.920-010214.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>