Review: Poly P5 Studio

Poly – voorheen bekend als Plantronics – verkoopt uiteenlopende webcams, waaronder de Poly P5 Studio.

Dit model valt vooral op vanwege het ingebouwde rode schuifje dat via een draaibeweging de cameralens bedekt. Zo weet je zeker dat er niemand mee kan kijken als je de webcam niet gebruikt. Een klein maar duidelijk lampje brandt in dit geval ook rood. Een privacy- en gebruiksvriendelijke oplossing.

De webcam zelf presteert goed zonder op te vallen. De Full-HD-beeldkwaliteit is scherp, de kleuren zijn prima en de microfoon vangt je stem duidelijk op. Je kunt een Poly-hoofdtelefoon of -luidspreker aan de webcam koppelen via een usb-a-adapter die in de webcam zit verstopt. Handig, maar de webcam zelf heeft geen luidspreker. Sommige concurrerende modellen hebben dit wel. De Poly P5 Studio werkt via een lange usb-a-kabel en is stevig aan de rand van je monitor of laptop te bevestigen. Poly biedt zijn Lens-programma aan om de instellingen van de webcam aan te passen.

Conclusie

Goede maar prijzige webcam neemt je privacy serieus.

Adviesprijs: € 130,-

Voor meer informatie: www.poly.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>