‘Google wil camera-app voor Android-telefoons verbeteren’

Foto:  NUtech/Joost Nederpelt

Dat meldt Engadget op basis van anonieme bronnen.

De update zou het onder meer mogelijk maken om de achtergrond wazig te maken, net zoals de HTC One M8 dat ook kan. Google zou ook de panoroma-modus en andere Photo Sphere-modus willen verbeteren, door onder meer de resolutie flink te verhogen.

Als onderdeel van de update toont het scherm voortaan precies wat er op de foto komt te staan. Nu wil het nog wel eens gebeuren dat de camera meer waarneemt dan er op het scherm te zien is. Verder wil Google het mogelijk maken om filters uit andere apps toe te passen op foto’s.

De update zou als losstaande camera-app beschikbaar gemaakt worden, in plaats van als onderdeel van Android 4.4.3, een update die binnenkort verwacht wordt. Er gingen eind 2013 ook al geruchten over een update voor de camera-app, waardoor er onder andere raw-foto’s geschoten konden worden.

Welke Android-versies zijn het populairst?

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>