Review: Sandisk iXpand Wireless Charger Sync

Sandisks iXpand Wireless Charger Sync is een oplaadmat om uw smartphone draadloos op te laden en tegelijkertijd belangrijke gegevens op te slaan. De oplader heeft ingebouwd opslaggeheugen van 64, 128 of 256 GB.

Als u de Sandisk-app op uw toestel geïnstalleerd hebt, kunt u aangeven welke gegevens u (draadloos) automatisch wilt back-uppen naar de oplader. Denk aan foto’s, video’s en contacten. Dit werkt goed, al missen we de optie om andere gegevens te kopiëren.

Fijn is dat u meerdere accounts kunt instellen. De iXpand Wireless Charger Sync herkent daarmee welke telefoon op de oplader ligt. Door de oplader via een usb-kabel met uw computer te verbinden, kunt u bestanden uitwisselen met maximaal 50 Mbit/s. Het opladen van de smartphone kan met maximaal 10 watt. Dat is vlot genoeg, maar is ook niet heel snel. We vragen ons vooral af of deze dure lokale back-up prettiger is dan via een nas of clouddienst.

Conclusie

Draadloze oplader met back-upfunctie is vooral erg prijzig.

Adviesprijs: € 96,- (64 GB)

Voor meer informatie: https://shop.westerndigital.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>