Review: Marmitek Buzz LO

Uit recent onderzoek blijkt dat ruim een half miljoen Nederlandse huishoudens een slimme deurbel heeft. Reden voor ons om ook eens een betaalbaar model te testen.

De Buzz LO van het Nederlandse Marmitek is eenvoudig te installeren op uw bestaande deurbelaansluiting inclusief mechanische gong. Marmitek stuurde ons ook een draadloze gong (twintig euro) die luid en duidelijk werkt. Prettig is dat u meerdere van deze gongs aan één deurbel kunt koppelen, om de bel in het hele huis te horen.

De videodeurbel filmt in full-hd-resolutie als er iemand aanbelt en stuurt een notificatie naar de app op uw smartphone. Via de app kunt u zien wie er voor de deur staat en bijvoorbeeld de bezorger vertellen dat hij uw pakketje mag neerzetten. Door een micro-sd-kaartje in de bel te stoppen, slaat u beelden lokaal op. Optioneel kunt u beelden twee of vier weken opslaan in Marmiteks cloudomgeving, wat u vier of negen euro per maand kost.

Conclusie

No-nonsense videodeurbel heeft een aantrekkelijk prijskaartje.

Adviesprijs: € 99,-

Voor meer informatie: www.marmitek.com/nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>