Review: Logitech MX Keys en MX Master 3 voor Mac

Logitech is een bekende naam als het gaat om toetsenborden en muizen. De populaire en goed beoordeelde MX Keys (toetsenbord) en MX Master 3 (muis) zijn sinds kort ook in een speciale Mac-versie verkrijgbaar.

Ten opzichte van het algemene model – onder meer voor Windows – is de kleur van de MX Master 3 iets anders en is de bijbehorende software geoptimaliseerd voor het Mac-besturingssysteem. De muis houdt comfortabel vast, werkt snel en accuraat en biedt veel aanpassingsopties met zijn knoppen.

Het MX Keys-toetsenbord heeft een speciale toetsindeling voor Mac, en wijkt daarom flink af van het reguliere (Windows)model. Logisch en prettig voor wie met een Mac(Book) werkt. Het toetsenbord komt luxe over, biedt een fijne aanslag en heeft achtergrondverlichting. De accu hield het bij ons ruim drie weken vol met acht uur per dag gebruik. Opladen gaat snel via usb-c. Een aandachtspunt is het numpad rechts, waardoor het toetsenbord best breed is; wij zien kansen voor een compacter model zonder numpad.

Conclusie

Comfortabele muis en toetsenbord zijn goede keuzes voor Mac-gebruikers.

Adviesprijs: € 109,- per stuk

Voor meer informatie: www.logitech.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>