Review: GeoSmartPro AirGo

Het Britse bedrijf GeoSmartPro lanceerde deze zomer de AirGo-ventilator in Nederland. Computer Idee testte de staande ventilator in de hitte, maar is niet omvergeblazen.

De montage is best ingewikkeld en duurt daarom lang, en de ventilator is grotendeels gemaakt van goedkoop ogend en krasgevoelig plastic. Als hij eenmaal staat, valt op dat het aanraakgevoelige paneel best groot is en wel erg veel knoppen bevat. Iets te veel, naar onze mening. De ventilator werkt wel naar behoren, maar presteert niet per se beter dan vergelijkbare modellen.

Via een prima app kunt u allerlei functies en schema’s instellen. Als u een Google Nest-speaker heeft, kunt u met stemcommando’s de ventilator aan- en uitzetten. Mooi, maar dit doen we ook allemaal met een slimme Xiaomi-ventilator die de helft kost. Die komt bovendien luxer over qua ontwerp en ventileert even goed. We vinden de GeoSmartPro AirGo daarom te duur en raden alternatieve modellen aan.

Conclusie

Slimme ventilator presteert naar behoren, maar is te duur.

Adviesprijs: € 104,-

Voor meer informatie: www.geosmartpro.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>