Review: QuietOn-oordopjes

Slaapt u slecht omdat uw partner snurkt, dan zijn de QuietOn-oordopjes van Finse makelij het overwegen waard.

De draadloze oordopjes bevatten microfoons die antigeluiden produceren om snurkgeluiden te blokkeren. Deze zogeheten ANC-functie moet u een betere nachtrust opleveren. Wij hebben geen snurkende partner naast ons, maar kunnen wel zeggen dat de QuietOn-oordopjes veel omgevingsgeluiden binnenshuis en op straat dempen. We sliepen inderdaad vaster, al moesten we de eerste nachten wel wennen aan het dragen. Natuurlijk kunt u de oordopjes ook overdag dragen, bijvoorbeeld omdat u de piano van de buren niet wilt horen of omdat u in een rumoerige trein zit. Ook in dit soort situaties dempen de QuietOn-oordopjes omgevingsgeluiden merkbaar, met name lage (brom)tonen. Hogere tonen als stemmen zijn lastiger weg te filteren. De oordopjes gaan twintig uur mee op een acculading en laden op in het meegeleverde doosje. Het is wel jammer dat de oordopjes geen muziek kunnen afspelen.

Conclusie

Oordopjes bieden overdag en/of ‘s nachts meer rust zonder muziek.

Adviesprijs: € 199,-

Voor meer informatie: www.quieton.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>