Review: Skullcandy Indy Fuel

De AirPods van Apple zijn waarschijnlijk de populairste draadloze bluetooth oordopjes van dit moment, maar er zijn genoeg alternatieven. De Skullcandy Indy Fuel is er een van.

De oordopjes zitten comfortabel, hebben aanraakgevoelige oorschelpen en werken met de spraakassistent van uw smartphone. Het meegeleverde opbergdoosje bevat een accu die de oordopjes vier keer kan opladen. De oordopjes houden het vijf uur vol op een acculading en dat vinden we lang genoeg. Prettig is dat het oplaaddoosje draadloos of via een usb-c-kabel kan opladen. De Indy Fuel-oordopjes zijn bestand tegen zweet, een regenbui en stof en dat is een prettige gedachte. Ingebouwde Tile-techniek betekent dat u de oordopjes kunt laten rinkelen als u ze kwijt bent. Dit werkt goed en is een handige functie. Skullcandy’s gratis app bevat genoeg mogelijkheden.

De geluidskwaliteit van de oordopjes is tot slot prima voor dit geld. Ze kunnen lekker hard, hebben genoeg bas en produceren een helder geluid.

Conclusie

Betaalbare draadloze oordopjes met veel functies klinken en zitten goed.

Adviesprijs: € 120,-

Voor meer informatie: www.skullcandy.eu/shop/earbuds

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>