Review: Nokia 1.3

De Nokia 1.3 is een smartphone die net geen 100 euro kost. Voor dat geld kunt u geen wonderen verwachten, maar wat wel? Na een week met het toestel zijn we enthousiaster dan vooraf verwacht.

De telefoon ligt prettig in de hand, heeft een verwisselbare batterij en biedt ruimte aan twee simkaarten én een micro-sd-kaartje. Het 5,71inch-scherm oogt scherp door de hd-resolutie. De Nokia 1.3 is absoluut geen snelheidsmonster, maar doet wel wat hij moet doen. We hebben wel twijfels over de prestaties op de lange termijn. De accu gaat een lange dag mee. U laadt ‘m op via de meegeleverde micro-usb-stekker. Nokia levert de smartphone met Android 10 (Go Edition), de speciale Android-software voor budgettelefoons. De software werkt naar behoren en krijgt updates tot april 2022. Dat is een groot pluspunt voor zo’n betaalbare telefoon en niet gebruikelijk in dit prijssegment. Wie een beperkt budget heeft, hoeft niet verder te kijken.

Conclusie

Spotgoedkope smartphone werkt naar behoren en krijgt lang updates.

Adviesprijs: € 99,-

Voor meer informatie: www.nokia.com/phones/nl_nl/nokia-1-3

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>