Review: Logitech G203 Lightsync

De Logitech G203 Lightsync is een typische gamingmuis. Van een hoge resolutie (maximaal achtduizend dpi) om razendsnel over het scherm te bewegen en zes programmeerbare knoppen tot de typische rgb-verlichting. Deze muis zal veel gamers aanspreken. Het toegankelijke prijskaartje van veertig euro helpt hierbij.

In de praktijk blijkt de muis inderdaad goed geschikt voor computerspellen waarbij snelheid een grote rol speelt. Ook prettig zijn de knoppen die dankzij de metalen springveren stevig aanvoelen en een duidelijke klik geven. De cursor werkt ook erg soepel.

Logitechs eigen software stelt u in staat de verlichting van de muis naar eigen wens aan te passen. Leuk, al hechten wij hier niet zoveel waarde aan. Interessanter vinden we het gebolde ontwerp van de G203 Lightsync, waardoor de muis erg comfortabel in de hand ligt. Het bescheiden gewicht van 85 gram is mooi meegenomen. Houd er rekening mee dat de muis alleen werkt via een usb-kabel.

Conclusie

Betaalbare gamingmuis met prettige knoppen is ook geschikt voor kantoorwerk.

Adviesprijs: € 39,99

Voor meer informatie: www.logitechg.com/nl-nl

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>