Review: Sony WH-CH710N

De Sony WH-CH710N heeft niet de meest pakkende naam, maar haak niet meteen af, want deze hoofdtelefoon die over uw oren valt, presteert namelijk op alle fronten ‘gewoon goed’ en is in combinatie met zijn prijs van 150 euro een slimme koop.

De hoofdtelefoon is degelijk, gemaakt van kunststof en draagt – mede door het lage gewicht – prettig. De knopjes op de zijkanten zijn wat moeilijk te vinden. Het geluid van de CH710N is helder en met genoeg bass.

De belkwaliteit is ook prima. Via de Sony Headphones-app kunt u allerlei instellingen aanpassen. Dankzij Active Noise Cancelling blokkeert de hoofdtelefoon omgevingsgeluiden. Dat doet hij prima, maar natuurlijk niet zo goed als duurdere modellen. De accu houdt het met bluetooth maximaal 35 uur uit en laadt snel op via usb-c.

Conclusie

Betaalbare hoofdtelefoon zonder fratsen biedt goed geluid en rust.

Adviesprijs: € 150,-

Voor meer informatie: www.sony.nl/electronics/hoofdtelefoons-met-hoofdband/wh-ch710n

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>