Sony's WF-XB700-oortjes uitkomst voor sporters

De compleet draadloze oordopjes van Sony komen vaak goed uit tests, maar zijn ook pittig geprijsd. De WF-1000XM3-doppen kosten zo’n 190 euro. Het bedrijf zet er nu een goedkoper alternatief tegenover in de vorm van de WF-XB700-dopjes.

Het voornaamste verschil is dat ruisonderdrukking ontbreekt. Maar ze zijn wel spatwaterdicht en zweetbestendig, wat het duurdere broertje niet kan zeggen. Lees ook de WF-1000XM3 review bij onze Computer!Totaal-collega’s.

Accuduur en prijs

Luisteren kan tot 9 uur lang, op te rekken tot 18 uur door ze op te bergen in het meegeleverde oplaad-doosje. Na tien minuten laden kunnen ze alweer een uur vooruit. De WF-XB700-oortjes worden verkocht voor 150 euro.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>