Review: Philips Hue Bluetooth

Wij zijn groot fan van de Philips Hue-verlichting en ontdekten laatst iets leuks.

Als u al Hue-lampen met de noodzakelijke bridge gebruikt, kunt u uw systeem uitbreiden met nieuwe bluetooth-lampen. Die registreert u via de Hue Bluetooth-app, waarna u de optie ‘Overzetten naar Hue Bridge’ selecteert en de stappen volgt. De bluetooth-lampen werken nu als normale Hue-lampen. Het voordeel merkt u bij de aanschaf: een bluetooth-peertje is goedkoper dan een reguliere Hue-lamp maar kan hetzelfde.

Fabrikant Signify verkoopt de bluetooth-lampen voor wie geen heel Hue-systeem wil, bijvoorbeeld vanwege de prijzige bridge, of omdat u het Hue-concept eerst wil uitproberen met één lamp. Knikt u nu instemmend, dan is zo’n bluetooth-peertje een interessante keuze.

Houd er wel rekening mee dat de lamp in de originele vorm beperkt is: bediening gaat dus via bluetooth, waardoor u het peertje alleen binnenhuis kunt bedienen. Signyfi verkoopt de bluetooth-lampen in allerlei uitvoeringen met uiteenlopende prijzen.

Conclusie

Betaalbare bluetooth-lampen kunnen ook functioneren als normale, uitgebreidere Hue-peertjes.

Adviesprijs: vanaf € 19,95

Voor meer informatie: www2.meethue.com/nl-nl/app/bluetooth

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>