Microsoft test Office-reclame in WordPad

Gebruikers van WordPad melden dat Microsoft reclame-banners in de tekstverwerker toont die verwijzen naar Office. Vooralsnog worden ze enkel aangeboden aan zogeheten Windows Insiders.

Windows Insiders draaien testversies van Windows 10 die nog niet voor het brede publiek beschikbaar zijn. Soms stromen aanpassingen en nieuwe functies door naar de reguliere versie van Windows 10, andere keren niet. 

De banners bovenin WordPad verwijzen naar de online-versies van Word, Excel en PowerPoint. Die zijn net zoals WordPad gratis te gebruiken, maar je hebt er wel een Microsoft-account voor nodig. Voor WordPad niet.

WordPad / Word / Kladblok

WordPad maakt gratis onderdeel uit van Windows. De functies ervan zijn veel beperkter dan die je in Word zou vinden, ook al kun je er wel degelijk Word-documenten mee openen en bewerken. Dat kan met Kladblok dan weer niet.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>