Review: Apple AirPods Pro

De nieuwe AirPods Pro van Apple bieden een langverwachte functie, namelijk ruisonderdrukking. Geluiden van de buitenwereld worden gefilterd, waardoor u bijvoorbeeld niet het geluid van een auto, trein of drukke menigte hoort.

We hebben de dopjes in een vliegtuig getest, oftewel één van de meest luide omgevingen, met als referentiekader een ‘volwaardige’ koptelefoon die ook noise cancelling biedt. Verschil is er amper te merken, de AirPods filteren ondanks hun compactere vorm het gebrom van de motor evengoed. We horen het wel, maar worden er niet meer door overspoeld. U kunt in één van de AirPods-steeltjes knijpen om de ruisonderdrukking uit te schakelen.

De algehele geluidskwaliteit is duidelijk beter dan van de vorige AirPods, met name lage tonen komen beter naar voren. De pasvorm is ook beter en er zitten drie opzetstukjes bij. Vijf uur batterijduur is wel wat aan de korte kant. Zeker op lange vluchten ontkomt u niet aan tussendoor opladen.

Conclusie

Nieuwe AirPods bieden goed geluid en idem ruisonderdrukking.

Adviesprijs: € 279,–

Voor meer informatie: www.apple.com/nl/airpods-pro

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>