Review: Nedis WIFICO20CWT

Nedis ontwikkelt betaalbare consumentenelektronica en de WIFICO20CWT is daarvan een goed voorbeeld. Deze weerbestendige pan- en tilt-camera is namelijk zeer vriendelijk geprijsd.

Voor het geld zijn de beelden in ieder geval prima en via de pijltjestoetsen in de app beweegt u de camera simpel in de gewenste richting.

De camera bevat 16 GB aan flashgeheugen, waarop u de laatste video’s kunt bewaren. Een micro-sd-kaartlezer ontbreekt verder en ook opslaan in de cloud is geen optie. Zo zijn er nog wel meer concessies. De kunststof behuizing is bijvoorbeeld niet bepaald stevig, terwijl de camera juist voor buitengebruik bedoeld is. Maar vooral de installatie had heel wat voeten in de aarde. Na de nodige strubbelingen kregen we de bewakingscamera uiteindelijk aan de praat, maar gebruiksvriendelijk is anders.

Conclusie

Goedkoop is enigszins duurkoop bij deze buitencamera.

Adviesprijs: € 108,95

Voor meer informatie: www.nedis.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>