Review: Tile Sticker

De Tile Sticker is de kleinste bluetooth-tracker binnen het assortiment van Tile, die zich door zijn compacte vorm aan de meest uiteenlopende voorwerpen laat bevestigen. Denk aan de afstandsbediening van uw tv of aan uw fiets, mocht u die altijd over het hoofd zien in drukke fietsenstallingen.

Tile-trackers – en dus het object waar ze aan vast zitten – laten zich op afstand terugvinden via een smartphone-app. Ze kunnen een schel geluid afspelen of u ziet globaal op een Google Maps-kaartje waar ze zich bevinden. Dat werkt ook in dit geval uitstekend. Handig is dat het andersom net zo goed werkt. Door het knopje op de Tile tweemaal in te drukken, lokaliseert u een gekoppelde smartphone. Overigens is het voor een dief wel vrij eenvoudig om de sticker los te trekken. Iets om rekening mee te houden.

Conclusie

Zelfklevende bluetooth-tracker helpt vele voorwerpen vinden.

Adviesprijs: € 39,99 (per 2 stuks)

Voor meer informatie: https://www.thetileapp.com/en-eu/store/tiles/sticker

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>