Review: Logitech G MX518

De legendarische MX518-muis van Logitech heeft voor gamers eigenlijk geen introductie nodig. Na de oorspronkelijke lancering in 2005 bleek-ie een ware hit door zijn prettige vorm, degelijke sensor en fantastische bouwkwaliteit.

Onder de naam Logitech G MX518 is deze muis nu opnieuw uitgebracht. Kloppend hart is dit keer de HERO 16K-sensor met een maximale dpi van 16.000 – een hele vooruitgang ten opzichte van de 1.600 dpi van het origineel. In totaal zijn er acht knoppen te vinden die in de (optionele) G HUB-software aangepast kunnen worden. Dit programmaatje is enorm uitgebreid; zo kunt u per game of programma verschillende muisprofielen instellen. De muis is overigens alleen bedoeld voor rechtshandigen.

Gezien het prijsniveau hadden we ook op extra’s als het aanpassen van het gewicht en rgb-verlichting gehoopt, maar verder heeft de fabrikant de vertrouwde muis op exact de juiste punten aangepakt.

Conclusie

Verbeterde klassieker gaat met zijn tijd mee.

Adviesprijs: € 59,99

Voor meer informatie: www.logitechg.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>