Review: Logitech Lightspeed G703 (2019, Hero-uitvoering)

De G703 Lightspeed-muis is binnen het gaming-assortiment van Logitech een relatief simpel model. De nieuwste versie is uitgerust met een sensor die maximaal 16.000 dpi (dots per inch) haalt.

Hoe hoger de dpi, hoe sneller de cursor van de muis reageert. Staar u daar verder niet blind op, want 16.000 dpi is overdreven hoog. Sterker nog, een lagere dpi heeft vaak de voorkeur, zodat u bijvoorbeeld beter kunt richten in schietspellen. Wel prettig is dat met de Logitech G-software de vijf waarden heel fijnmazig af te stellen zijn, waar u tussen kunt wisselen met de knop onder het scrolwiel. En bent u bekend met het probleem bij draadloze muizen dat u ze even wakker moet schudden voordat de cursor meebeweegt? Met een responstijd van 1 milliseconde heeft de G703 daar totaal geen last van. Dat muist in de praktijk heel fijn, maar de kostprijs zal voor menigeen wel te hoog zijn.

Conclusie

Reageert net zo snel als een muis met draad, maar is aan de dure kant.

Adviesprijs: € 99,99

Voor meer informatie: https://www.logitechg.com/nl-nl/products/gaming-mice/g703-hero-wireless-gaming-mouse.html

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>