Review: Asus ROG Strix XG49VQ

De Asus ROG Strix XG49VQ is een gigantische 4K-monitor van maar liefst 49 inch (125 cm) groot, wat overeenkomt met twee losse 27inch-schermen. Gelet op de prijs bent u goedkoper uit met die laatste optie, maar dan hebt u wel altijd schermranden in het midden.

Het voordeel van de Asus-monitor is dat het beeld niet wordt onderbroken, en zoveel beeldoppervlak is met name fantastisch in games. Neem de voetbalgame FIFA: het hele veld is in één oogopslag zichtbaar, van keeper tot keeper. Ideaal om alle spelers in de gaten te houden. En bij de virtuele cockpit van een vliegtuig of auto is het net alsof u er echt zelf in zit. De aparte 32:9 beeldverhouding wordt helaas nog niet door alle games ondersteund en dat levert af en toe problemen op. Verder is deze monitor ook zeer geschikt voor multitasking; er passen met gemak vier vensters naast elkaar.

Conclusie

Prachtige mega-monitor voor gamers met een diepe buidel.

Adviesprijs: € 1.099,–

Voor meer informatie: www.asus.com/Monitors/ROG-Strix-XG49VQ

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>