Samsung Galaxy XCover 4s kan tegen stootje

De Samsung Galaxy XCover 4s is een toestel dat wel tegen een stootje kan. De verstevigde behuizing voldoet aan militaire standaarden en zorgt ervoor dat het toestel zowel waterdicht als stofbestendig is.

Men richt zich met deze smartphone dan ook op specifieke beroepsgroepen, zoals klussers en bouwvakkers. De XCover 4s volgt de XCover 4 uit 2017 op en heeft zowel een snellere processor als meer werkgeheugen (3 GB).

Handschoenen

Handig: de camera is op te roepen door twee keer op de homeknop te drukken en er zit een fysieke sneltoets voor favoriete apps op. Touchscreens reageren immers niet zo lekker op (werk)handschoenen. Het toestel kost 259 euro. 

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>