Review: More Stylish True Wireless-I

1More is een Chinese fabrikant van audioapparatuur en valt op met zijn scherpe prijzen. De Stylish True Wireless (E1026BT-I) zijn nieuwe, volledig draadloze oordopjes van dit merk.

De doppen zijn compact en zitten dankzij de schuine pasvorm en rubberen haakje stevig in de oren. Ook tijdens het fietsen, bijvoorbeeld. Een nadeel is dat er per oortje één fysiek knopje voor de bediening is en het indrukken daarvan nogal wat kracht vergt. De microfoons van de 1More-oordopjes zijn goed genoeg om te bellen in een rustige ruimte, maar in de buitenlucht vangen ze veel windgeruis. En de geluidskwaliteit van de muziek die u luistert? In deze prijsklasse verwachten we ‘gewoon goed’ geluid, en dat is precies wat u krijgt. De zwakste plek blijkt de draadloze verbinding. Die valt soms weg en voor het koppelen van de dopjes zijn ook af en toe meerdere pogingen nodig.

Conclusie

Prima geluid voor de prijs, maar er zijn zeker pijnpunten.

Adviesprijs: € 89,–

Voor meer informatie: https://usa.1more.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>