Review: Motorola Moto G7

Een toestel met een heel ander prijskaartje: de Motorola Moto G7. Voor een schappelijke 249 euro krijgt u een toestel met een premium ontwerp, mooi scherm, vlotte hardware en degelijke camera’s.

Zoomen we in, dan valt bijvoorbeeld het opladen in positieve zin op. Dit gaat dankzij de usb-c-aansluiting erg vlot, wat handig is omdat de accu niet bijzonder groot is. Elke nacht laden is aan te raden. Het werkgeheugen is met 4 GB iets groter dan gebruikelijk in deze prijsklasse. De prestaties zijn dan ook prima en vergelijkbaar met de concurrentie. Verder kunt u er maar liefst twee simkaarten én een micro-sd-kaartje in kwijt. De cameraresultaten zijn goed genoeg, zolang er genoeg licht is. De kiekjes zijn dan scherp en (zelfs iets te) kleurrijk. Voor vijf tientjes meer komt de Moto G7 Plus in zicht. Die heeft onder meer een snellere processor en betere camera’s.

Conclusie

Goed geprijsde smartphone zonder echt grote minpunten.

Adviesprijs: € 249,­–

Voor meer informatie: www.motorola.com/nl/products/moto-g-gen-7

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>