Nokia 9 PureView met 5 camera's gespot

Nokia kondigt binnenkort vermoedelijk zijn Nokia 9 Pureview-smartphone aan. Van het toestel zijn online duidelijke afbeeldingen opgedoken. Wat het meest in het oog springt, zijn de camera’s aan de achterkant. Het zijn er maar liefst vijf stuks.

De PureView van Nokia lijkt er dus vijf te hebben, voor foto’s met scherpte/diepte-effect en verschillende zoom-standen. Op bovenstaande afbeelding zijn zeven cirkels te zien, waarvan er ook een de flitser is. De sensoren zijn ontworpen door het Duitse Zeiss, dat al langer Nokia’s van camera’s voorziet.

Geen inkeping

Het toestel zou ook de eerste smartphone van Nokia zijn met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Opvallend is dat er geen sprake is van een voorkantvullend scherm met inkeping – notch – bovenin. De schermranden aan de boven- en onderkant zijn behoorlijk fors voor een moderne telefoon.

Nu nog even wachten op de prijs. Een officiƫle aankondiging wordt al in januari verwacht.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>