Win een KEF Space One Wireless-koptelefoon

Een premium koptelefoon met alles er op en er aan, daar hangt doorgaans een flink prijskaartje aan. Dat geldt ook voor de KEF Space One Wireless-headset. Heb jij even geluk; hier kun je een gratis exemplaar ter waarde van € 399,- winnen. Doe mee en win, vul het onderstaande formulier in.

De KEF Space One kost normaliter 399 euro, een hele investering dus. De prijs komt overigens wel overeen met andere merken in dit segment. Dit draadloze model is via bluetooth aan smartphones te verbinden. Luisteren kan tot 30 uur lang, daarna moet de interne accu weer opgeladen worden.

 

De fabrikant adverteert met heldere hoge tonen, een rijk middengebied en een nadrukkelijke bas. Die kun je extra goed horen omdat de koptelefoon van ruisonderdrukking – ook bekend als noise cancelling – is voorzien. Geluid van buitenaf wordt dan gefilterd. Alleen muziek blijft over.

 

De Space One Wireless is een zogeheten over-ear model. Dat betekent dat de oorschelpen je oren helemaal omsluiten. Ze zijn opgetrokken uit traagschuim, waarvan we uit de praktijk weten dat dit altjd lekker knus is. De versie die je bij ons kunt winnen, heeft overigens een zwarte kleur.

Benieuwd naar alle specificaties? Klik hier

Vul uw gegevens in:

 

* Door op bovenstaande knop te klikken ga je akkoord met het privacy-statement van Reshift Digital B.V. en melden we je aan voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen van Computer Idee. Je kunt je voorkeuren na inschrijven op elk moment aanpassen via de persoonlijke link in elke mailing van Computer Idee.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>