devolo Multiroom Wifi Kit 550+

Wifi wordt steeds belangrijker, maar een volledig dekkend draadloos netwerk is vaak een probleem. De routers van internetproviders zijn simpelweg niet in staat om het hele huis van een signaal te voorzien. Met de devolo Multiroom WiFi Kit 550+ heb je in tien minuten toch in heel je huis een uitstekend draadloos netwerk.

  Lees hier wat dit betekent.

 

Wifi-problemen zijn alleen maar op te lossen door je huis te voorzien van meerdere wifi-accesspoints. Normaal gesproken moet je daar kabels voor trekken, maar dat is niet altijd mogelijk. Je huis is echter al van een onzichtbaar bekabeld netwerk voorzien: de elektriciteitsdraden. Devolo gebruikt die draden om het netwerk- en internetsignaal door te geven. Het geheim is zogenoemde powerline-technologie die de netwerksignalen geschikt maken voor doorgave via het stroomnetwerk. Met een powerline-adapter worden deze signalen weer omgezet naar een normaal netwerksignaal en wifi.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>