Win een 4-Poorts USB Autolader van Ewent

Ook op vakantie kunnen we tegenwoordig niet meer zonder al onze elektrische apparaten: smartphones, camera’s, navigatiesystemen, tablets… noem maar op. Hardware-fabrikanten springen daar handig op in.

Want nu nu het zonnetje alweer zo lekker schijnt, dient de vraag zich op hoe je al deze gadgets onderweg straks efficiënt volgeladen houdt. Wat dacht je dan van deze 4-Poorts USB Autolader van Ewent? 

Zoals je ziet, kun je hier vier usb-apparaten tegelijk mee opladen. De lader biedt daarbij bescherming tegen oververhitting en kortsluiting. Klinkt dat niet handig? Mooi zo, want bij ons kun je kans maken op een exemplaar.

Hebben? Hebben!

Van Ewent mogen we zes maal een 4-Poorts USB Autolader weggeven. Kans maken? Laat dan voor je gegevens achter op computeridee.nl/winnen!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>