Review: Huawei P Smart

De goedkope smartphone Huawei P Smart maakt indruk met zijn fraaie ontwerp, een voorkantvullend beeldscherm en een geinige dubbele camera.

Het aluminium ontwerp en het grote 18:9-scherm met smalle randen geven het toestel een luxe en modern aanzicht. Ook intern laat de telefoon een goede indruk achter. Het werkgeheugen (3 GB) is groot genoeg om vlot te wisselen tussen applicaties en de Kirin 659-processor is lekker snel. De dubbele camera aan de achterzijde doet aardig zijn werk bij het schieten van beelden met scherptediepte-effect, maar legt het hier wel af tegen duurdere smartphones. Leuk is wel dat de selfiecamera via een softwarematige truc hetzelfde effect kan produceren. Nadelen zijn er ook. Zo duurt opladen via de ouderwetse micro-usb-aansluiting erg lang en is de Android-schil van Huawei rommelig, vol overbodige apps en spelletjes. Desondanks biedt de Huwei P Smart eigenlijk alles wat de gemiddelde gebruiker wil. Het resultaat: een van de beste budgetsmartphones van het moment.

Conclusie

Budgetsmartphone in luxe jasje overtuigt op veel vlakken.

Adviesprijs: € 259,­–

Voor meer informatie: https://consumer.huawei.com/en/phones/p-smart/

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>