Review: Avanti on-ear

Voor het ontwerpen van de Avanti-koptelefoon sloeg fabrikant Moshi de handen ineen met de Canadese modeontwerper Jason Wu. De vraag bij dit soort designer-gadgets is altijd of u nu betaalt voor de kwaliteit, of voor de naam erachter.

Ook de Avanti is niet goedkoop, terwijl de headset op het eerste gezicht wat gammel oogt door zijn opvallend dunne hoofdband van roestvrij staal. Het geheel is daardoor wel erg licht en prettig om te dragen. De zachte oorkussens vormen zich daarbij subtiel naar het oor. Het is dan wel een on-ear model, maar het geheel knelt niet snel.

Het geluidsbeeld is prima afgesteld, verschillende instrumenten komen goed tot hun recht doordat er niet specifiek de nadruk wordt gelegd op bijvoorbeeld lage tonen of het middengebied. Desondanks vinden we de Avanti relatief duur. Voor hetzelfde geld zijn ook draadloze modellen met ruisonderdrukking te vinden. Deze headset werkt daarentegen alleen bekabeld en biedt geen noise cancelling.

Conclusie

Relatief dure koptelefoon met fijn geluid en lichte pasvorm.

Adviesprijs: € 250,­–

Voor meer informatie: www.moshi.com/audio-headphones-avanti

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>