Win een EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem van Eminent

Je huis beveiligen, ook dat werkt tegenwoordig al gauw in combinatie met een smartphone. Dat geldt ook voor het EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem van Eminent.

Bij bewegingsdetectie begint de sirene te loeien, en krijg je een pushmelding ervan binnen op uw telefoon. Het alarm op afstand in- en uitschakelen werkt via de gratis OV2-app.

Handig is daarnaast dat er gastaccounts aan te maken zijn. Daarmee kun je bijvoorbeeld tijdelijk de buren toegang verschaffen wanneer je op vakantie bent, er wordt dan geen alarm geslagen.

In de starterkit vind je o.a. ook twee deur- en raamsensoren terug. Het systeem werkt tot slot op stroom, maar schakelt automatisch over op batterijen wanneer er een stroomstoring is.

Hebben? Hebben!

Van Eminent mogen twee maal een EM8617 OV2 WiFi Alarmsysteem weggeven. Kans maken? Laat dan voor 6 maart je gegevens achter op computeridee.nl/winnen!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>