Review: Aftershokz Trekz Air

Vorig jaar lanceerde Aftershokz de Trekz, een hoofdtelefoon met kaakgeleiding. Speakers rusten op uw kaakbot en via geluidstrillingen komt muziek in uw binnenoor terecht. Zo blijft u omgevingsgeluiden horen, wat interessant is bij sporten in de buitenlucht. Met de Trekz Air brengt de fabrikant nu een vernieuwd model uit.

De headset dankt zijn nieuwe naam aan zijn slankere ontwerp, waardoor deze opvolger duidelijk lichter is en lekkerder zit. Dat is gelijk ook de belangrijkste reden voor de meerprijs, want de grootste pijnpunten van het origineel zijn ook in de Air aanwezig. Zo is er van een baspartij nagenoeg geen sprake. Er lekt ook nog steeds veel audio naar buiten, zodat mensen naast u er last van hebben. Dat is tijdens het sporten niet zo’n probleem, maar in een stiltécoupe bijvoorbeeld wel. Met het oog op de prijs dient de vraag zich dan ook aan of u niet liever investeert in een gewone headset.

Conclusie

Een interessante optie voor sporters, mits ze de nadelen voor lief nemen.

Adviesprijs: € 169,95

Voor meer informatie: https://aftershokz.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>