Review: Black Eye Pro Kit lenzenset

Wilt u meer met smartphonefotografie doen zonder te investeren in een dure, nieuwe telefoon? De firma Black Eye verkoopt verschillende lenzen die u met een rubberen knijper over de lens van uw toestel kunt schuiven.

De Pro Kit bestaat uit drie lenzen. Met name de macro-lens valt bij ons goed in de smaak. Daarmee maken we beduidend scherpere foto’s van dichtbij dan met de standaard macro-stand in onze test-telefoons. De telelens maakt driemaal optische zoom mogelijk, maar dat verschil is niet zo groot dat we er bijzonder warm voor lopen. Met de fisheye-lens van 180 graden legt u meer vast in één beeld, met een vervormd effect. Dat is af en toe leuk, maar de groothoeklens van Black Eye is voor dergelijke plaatjes praktischer. We raden dan ook aan om, voor u in de Pro Kit investeert, eerst eens te kijken bij het losse aanbod. U kiest dan zelf de lenzen die het beste bij u passen.

Conclusie

Bekijk eerst eens het losse aanbod voor u gelijk de Pro Kit aanschaft.

Adviesprijs: € 130,–

Voor meer informatie: https://blackeyelens.com/

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>