Win een Little Rockerz-koptelefoon van Ifrogz

Gehoorschade komt helaas regelmatig al op jonge leeftijd voor. Een van de redenen daarvoor is dat kinderen hun muziek veel te hard zetten. Het Ierse Ifrogz heeft daar iets op verzonnen, namelijk koptelefoons met geluidsbegrenzing.

Deze headsets kunnen niet harder dan 85 decibel, en dat is wel zo veilig voor de oren van jonge luisteraars. Ook kunnen er twee stuks aan elkaar gekoppeld worden met een audiokabel, zodat kids samen van dezelfde muziek kunnen genieten.

De Little Rockerz Costume-koptelefoons zien er daarnaast erg schattig uit, met dierenoortjes op de hoofdband.  Zie je je kleinkinderen daar al mee lopen? Dat komt goed uit, want we mogen exemplaren met panda- en tijgeroren verloten!

Hebben? Hebben!

Van Ifrogz mogen we 8 Little Rockerz Panda-koptelefoons en 8 Tijger-headsets weggeven. Kans maken? Laat dan voor je gegevens achter op computeridee.nl/winnen!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>