Bezoek de radiostudio van Q-Music met Google Street View

Luisteraars vragen vaak of ze eens op de werkvloer van Q-Music mogen kijken, vertelt marketingdirecteur Robert Bernink van het radiostation. Dit is eigenlijk nooit mogelijk, maar dankzij de komst van Google Bedrijfsfoto’s in Nederland kunnen radioliefhebbers vanuit hun bureaustoel een kijkje nemen achter de schermen van Q-Music.


Wazige gezichten


Niet alleen de studio van Q-Music is opgenomen in Google Street View, maar zelfs de kantine en verschillende kantoren van het radiostation zijn gefotografeerd. Échte Q-Music fans herkennen dat dj Wouter van der Goes in de studio aan het werk was tijdens de Google-opnames, maar alle gezichten van Q-Music-medewerkers zijn om privacy redenen wazig gemaakt.


Geen webcam


Dat Q-Music is opgenomen in Google Street View is voor veel liefhebbers van het radiostation vermoedelijk een uitkomst: het radiostation gebruikt geen live webcam om mee te kijken met de uitzending. De stations 538 en 3FM doen dit wel. 

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>