Apple verkocht 10 miljoen Apple TV’s in 2013

Foto:  AFP

Dat meldt Reuters.

Cook stelde dat Apple voor meer dan 1 miljard dollar omzet wist te behalen met de verkoop van de Apple TV. De Apple TV kost 99 euro en dus moet Apple er rond de 10 miljoen van hebben verkocht. Cook grapte dat het product daardoor niet langer slechts een hobby is.

In 2012 verkocht Apple ongeveer vijf miljoen Apple TV’s. De Apple TV is daarmee het snelst groeiende product van Apple. Er gaan geruchten dat er in april een nieuwe versie van de Apple TV wordt aangekondigd.

De nieuwe versie moet het makkelijker maken om te navigeren tussen tv-series, films en andere online content. Daarbovenop zou het mogelijk moeten worden om via de Apple TV spelletjes te spelen op de tv.

Apple in 2013: recordverkoop maar minder winst

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>