‘HTC belooft toptoestellen twee jaar lang te updaten’

Foto:  Bloomberg

Dat meldt het team op Reddit.

Het gaat om nieuwe toptoestellen die vanaf nu uitkomen. Eerder moest HTC nog terugkomen op beloftes die het deed voor onder andere de HTC One X en de HTC One X+. Volgens HTC kost het erg veel tijd en moeite om een telefoon van een nieuwe Android-versie te voorzien. 

Daarnaast is het bedrijf vaak afhankelijk van het bedrijf dat de processor voor de telefoon levert. In het geval van de HTC One X+ is dat Nvidia, dat geen updates meer uitbrengt voor de processor. De HTC One X heeft echter een Qualcomm-processor en mogelijk gaat HTC alsnog Android 4.4 uitbrengen voor dat toestel.

Of de belofte van HTC ook geldt voor toestellen die elders in de wereld worden uitgebracht, is niet duidelijk. Vaak gaat het echter om dezelfde toestellen en is het een kleine moeite om de update behalve in de VS ook ergens anders uit te brengen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>