'Onthulling Samsung Gear S3-smartwatch in september'

Samsung zou van plan zijn om een nieuwe smartwatch aan te kondigen op de IFA-beurs in september. Het betreft de opvolger van de Gear S2, de (jawel) Gear S3.

De doorgaans betrouwbare site SamMobile meldt dat op basis van anonieme bronnen. Het zou ook logisch zijn, want de S2 werd in 2015 ook tijdens de IFA onthuld. De technologiebeurs vindt dit jaar plaats van 2 t/m 7 september in Berlijn. De aankonding is waarschijnlijk iets eerder.

De eerste smartwatch van Samsung was vierkant. Daarna volgde de ronde S2, die een ronddraaiende bezel meekreeg om de smartwatch mee te bedienen. De Gear S3 zou tevens een rond formaat hebben, maar veel meer is er nog niet over bekend.

Stijging

Smartwatches zijn geen bijzonder groot verkoopsucces. Toch werden de smartwatches van Samsung het afgelopen jaar vaker verkocht dan het jaar ervoor. De verkoop van de Apple Watch loopt daarentegen erg terug.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>